woensdag 9 juli 2014

Instant Actievoeren met Amnesty Urgent Action App

Amnesty International heeft een, nieuwe?, app. Leuk!, dacht ik. Want je krijgt gelijk meldingen binnen van nieuwe acties die gevoerd worden en met een druk op de knop kan je meedoen. Ook is er een overzicht van de lopende acties. Het is erg gemakkelijk om zo dus bij te dragen aan het beschermen van je medemens waar dan ook ter wereld, ook al ben je 'maar in Suriname'. 


Of het een populaire app zal worden in ons landje? Eerlijk gezegd denk ik het niet but i hope people prove me wrong! Toch vind ik het de moeite waard om het aan te stippen want je weet maar nooit.

Er is, voor mij, wel een andere kant. Dat is misschien wel persoonlijk. Ik merkte dat ik alle acties ging bekijken en automatisch werd er in mijn hoofd een selectie gemaakt van welke actie ik zou steunen of niet. Confronterend want je kijkt dus naar welke pijn erger is of at zieliger overkomt... en dat kan eigenlijk niet!


Het zit al een tijdje in mijn hoofd, dat schuldgevoel. Ik denk dat ik maar gewoon allemaal ga ondersteunen. Is toch makkelijk zat!! En zowieso ondersteun ik al elk Urgent-melding die ik binnen krijg. Het mooie is dat je ook op de hoogte word gehouden van het resultaat. Dan voel je je wel goed.

Actie voeren was nog nooit zo makkelijk!! De app kan je gratis downloaden. Zelf vind ik de vormgeving super!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten