dinsdag 1 juli 2014

Elke man heeft een vrouw in zich

Er zijn een aantal series die ik volg, die pas  veel later of misschien wel nooit op TV komen in Suriname of Nederland. Enkele daarvan zijn The Leftovers, Helix, Under The Dome, Deadbeat, The Last Ship, The Neighbours, The Following, The Mindy Project en Maron, de reden waarom ik besloot te schrijven. 

Dat kwam vooral omdat ik vandaag iemand zag die voor mij heel bijzonder was/is. Dat is de man op de foto met zijn angisa op zijn hoofd.


Ik stip dat extra aan omdat deze man toont dat hij 'in touch' is met zijn vrouwelijke kant zonder dat hij vrouwelijk overkwam. En die angisa stond hem ook goed. Erg vooruitstrevend! Eigenlijk gewoon zoals het hoort, doe je ding!

Waarom dan die series? Ik wilde dat sowieso delen met jullie omdat er een aantal goede tussen zitten. 

In de serie Maron speelt komiek Mark Maron de hoofdrol. Hij is een man van tegen de vijftig die een eigen podcast heeft en zijn hersenspinsels deelt met zijn luisteraars zoals ik dat met jullie doe middels mijn blog. Hij is echter een stuk persoonlijker en soms lijkt het wel therapie, voor hem voornamelijk.

Het is een stoere man, ook al vecht hij niet ofzo. Maar een van zijn onderwerpen was het feit dat elke man eigenlijk een klein meisje in zich heeft waar hij aandacht aan moet besteden. "I have a little girl inside of me and she is a BITCH!", zei hij. 

Vandaag vond ik eindelijk dus het plaatje wat ik passend vond bij dit verhaal, dankzij de meneer in de Palmentuin die met zijn angisa een duidelijk statement maakt over wat een Dag der Vrijheden eigenlijk in zou moeten houden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten