vrijdag 22 augustus 2014

Frustraties om de EBS

De EBS heeft me paar weken geleden gek gemaakt met die stroomuitval. Het mooiste was dat toen ik mijn rekening kreeg! De verbruikskosten waren inderdaad lager dan normaal maarrrrrrrr het vastrecht, daar was volgens mij iets mee gedaan. Mijn rekening was daardoor zelfs iets hoger dan de maand ervoor toen ik alle dagen normaal stroom had. Hieronder een blog die ik schreef over de EBS. Heb er meerdere artikelen aan gewijd in het verleden omdat ik het absurd vind wat er gebeurt!!

http://www.boks.sr/2014/08/20/gemanicuurde-handjes-designer-mouwen/

Steeds maar weer wordt er 'gedreigd' met het verhogen van de prijzen omdat er te weinig betaald wordt door de consument. Ik denk echt dat het grote bullshit is.

Ik denk dat er genoeg binnenkomt via de betalingen van het volk maar dat het uitgaven beleid gewoon bar en bar slecht is.Misschien moeten ze ook de tarieven voor de werknemers verhogen.... want die schijnen pas ECHT HEEEEEEL GUNSTIG te zijn!

Meerdere artikelen zijn er verschenen omtrent corruptie binnen het bedrijf, een fucking staatsbedrijf nota bene, maar er is nog geen ene moer mee gedaan en al die lui zitten er nog!!!

Dat gedoe met die waterstand? Bullshit!! En ook al was het zo dan nog had er eerder op ingespeeld kunnen worden. Erg leuk dat ze mooie schema;s op hun website plaatsen zodat we van tevoren weten wanneer er geen stroom is. Maar haal die lijsten erbij en zie maar hoeveel bedrijven zeker een HALVE DAG structureel NIET KUNNEN DRAAIEN!!!!!!

Staatsbedrijf die schade toebrengt aan het land en iedereen slaapt.....http://www.nvebs.com/bekendmaking

Ik baal van dit onrecht!!! Geeneens vanwege de stroom maar dit is gewoon ONRECHT!!!!!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten